Bloemschikcursus 

Een bloemschikcursus voor hobbyisten die net iets meer willen.Hebt u altijd al plezier gehad in het maken van bloemdecoraties en/of lijkt het u leuk te leren hoe u een bloemstuk maakt. Dan is deze cursus echt wat voor u.

De lessen zijn een keer per twee weken, zodat u ook altijd een mooi bloemstuk in huis hebt.

In deze cursus leert u uiteenlopende technieken. We beginnen bij de basis en gaan daarna steeds verder in het ontwikkelen van uw eigen stijl.

De kosten van deze cursus is €135.00 dit is inclusief al het materiaal wat we gaan verwerken bij het bloemschikken.Dit dient u op de eerste cursusavond te betalen. Het is de bedoeling dat u de ondergrond, denk hierbij aan een vaas,pot of schaal zelf meeneemt. Het voordeel hiervan is dat het bloemstuk altijd bij uw interieur past. 

Het zijn 5 cursusavonden en worden gegeven op dinsdagavond ze duren ongeveer anderhalf uur. Het adres is honsdijk 33 bij boerderij de Rijnhoeve te koudekerk aan den rijn.

Overzicht data en tijden: 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december, 18 december. de avonden beginnen om 20.00 uur 

U kunt u opgeven via de deze site onder contact. Vul dan bij opmerkingen in dat het om de bloemschikcursus gaat. U kunt ook bellen  met 06-10325310.

Let op de cursus kan alleen doorgaan bij voldoende deelname.